Cicalfate+Creme

0 Orders
#
In stock
1,700L

Description

Cicalfate+Creme

40ml

-Pastron dhe zbut shpejt lëkurën tuaj të irrituar. Agjentët anti-bakterial mbështesin procesin e shërimit. Pa aroma, pa parabene.

-Mbrojtëse
-Sucralfate, aktive unike, siguron shpejt lehtësim për lëkurën.
-Kombinimi i sulfatit të bakrit dhe sulfatit të zinkut zvogëlon rrezikun e përhapjes së baktereve.
-Qetësues
-Uji i Burimit Termik Avène zbut epidermën e brishtë.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by