Cicastela Repairing Cream

0 Orders
#
In stock
1,600L

Description

Cicastela Repairing Cream

40ml

Kremi Riparues Mustela Cicastela është një krem riparues ideal për të gjitha dëmtimet e lehta të foshnjës dhe fëmijës. Siguron një cilësi jo të yndyrshme dhe jo ngjitëse. I përshtatshëm për të gjitha acarimet sipërfaqësore dhe skuqjen e lëkurës.

Brand

Mustela®

70 vjet pas krijimit, ambicia e Mustela mbetet e njëjtë: të qëndrojë pranë prindërve dhe ta bëjë jetën e tyre më të lehtë falë markave tona natyrore të kujdesit të lëkurës. Me fjalë të tjera: për të çliruar prindërit nga skuqjet e pelenave, nga efekti i ujit të fortë në kohën e banjës, nga ato njolla të kuqe dhe kruajtje që nuk e lënë Foshnjën të flejë, nga ato gërvishtje dhe gërvishtje, ose nga zbulimi se çfarë duhet të jetë mbrojtja nga kremi kundër diellit përdoret sapo perëndon dielli veror etj.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by