Classic plaster 1m x 6cm

0 Orders
#
In stock
450L

Description

Hansaplast Classic Plaster 1m x 6cm

Hansaplast Classic Plaster 1m x 6cm Origjinali – me teknologjinë e re Bacteria Shield.

Forcë ngjitëse tepër e fortë

Rezistent dhe ajrosës

Mbulues plage jo ngjitës

Mbron nga papastërtitë dhe bakteret

Mund të pritet në madhësi sipas nevojës

Pa lateks

Brand

Hansaplast

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Classic plaster 1m x 6cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by