Classic Toddler Milk 3

0 Orders
#Kendamil 003
In stock
1,740L 3,360L
Clear selection

Description

Kendamil Classic Toddler Milk 3

400 g; 900 g

Qumështi klasik Kendamil është bërë me dashuri në “Lake District”.

Eshtë 100% british dhe nuk përmban vaj palme, vaj peshku ose lëndë me aroma të rënda të tjera. Eshtë me ushqyes natyralë të plotë kremozë, DHA dhe HMO me bazë bimore për të ndërtuar sistemin imunitar të vogëlushit tuaj. E thjeshtë.

Qumështi Kendamil Classic Toddler Milk i fazës 3 për foshnje është i përshtatshëm nga 12 muaj.

 

Përgatitja:

Hapi 1: Lani duart, pastaj sterilizoni enët tuaja të ushqimit sipas udhëzimeve të prodhuesit.

Hapi 2: Zieni ujë të freskët dhe lëreni të ftohet për 10 minuta para se të shtoni pluhurin. Mos përdorni ujë të zbutur artificialisht ose të zier në mënyrë të përsëritur. Matni ujin e kërkuar në një shishe të sterilizuar.

Hapi 3: Duke përdorur lugën e dhënë, shtoni numrin e saktë të lugëve të rrafshuara në shishe. Përdorni buzën e drejtë brenda kapakut për të niveluar secilën lugë.

Hapi 4: Vendosni një kapak të sterilizuar dhe tundeni shishen mirë për të tretur pluhurin. Hiqeni kapakun dhe zëvendësojeni me një biberon të sterilizuar.

Hapi 5: Ftoheni në temperaturën natyrale të trupit. Gjithmonë provoni temperaturën e lëngut në kyçin tuaj para se të ushqeni fëmijën tuaj.

Për të ushqyer foshnjën tuaj, shtoni 1 lugë pluhur në çdo 30 ml ujë (sapo të zier dhe të ftohur). Ju lutemi referojuni udhëzuesit të ushqimit të treguar më poshtë dhe vini re se kjo tabelë duhet të përdoret vetëm si udhëzues. Të gjithë foshnjat janë të ndryshme dhe mund të kërkojnë më shumë ose më pak sesa tregohet. Me qumështin Kendamil Toddler duhet të ushqehet sipas kërkesës. Nëse keni nevojë për më shumë këshilla, flisni me profesionistin tuaj të kujdesit shëndetësor.

Brand

Kendamil

Ju lutemi lexoni njoftimin vijues me kujdes. Shumica e profesionistëve të kujdesit shëndetësor bien dakord që ushqyerja me gji është shumë më e preferueshme sesa ushqimi me shishe sepse ka shumë përfitime si për ju ashtu edhe për foshnjën tuaj. Nëse po mendoni të ndryshoni gjërat nga ushqyerja me gji ose të kombinoni ushqyerjen e gjirit me qumështin formulë, ju këshillojmë që së pari të flisni me mjekun që ndjek ecurinë e fëmijës tuaj. Pasi të jetë marrë vendimi për të ndaluar ushqyerjen me gji, mund të jetë e vështirë të ktheheni mbrapsht. Ushqimi i pjesshëm me qumësht të formulë për foshnje, veçanërisht në javët e para të jetës, gjithashtu mund të zvogëlojë furnizimin e qumështit tuaj të gjirit. Nëse vendosni të ushqeni foshnjën tuaj me shtesë, është shumë e rëndësishme që të përdorni një qumësht formul për fëmijë gjatë gjithë vitit të parë.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Paketimi

,

Veprimi

Open chat
Powered by