Cleanance Comedomed

0 Orders
#
In stock
2,900L

Description

Cleanance Comedomed

30ml

Ky produkt zvogëlon njollat dhe pikat e zeza ekzistuese dhe kufizon shfaqjen e njollave të reja me efektin e tij komedo-kundërt, kundër njollave dhe kundër përsëritjes.

NJ A VEPRIM NJOFTIM dhe trajtim afatgjatë të gjithë në një shishe në të njëjtën shishe.

EFIKASIONI ANTI BLEMIS NGA 7 DIT*. Thithje e shpejtë për një përfundim jo të yndyrshëm, të maturuar.

*Studim klinik, reduktim i ndjeshëm i njollave të vërejtura nën kontrollin dermatologjik me 51 subjekte për 7 ditë. Përdorimi i Cleanance Comedomed dy herë në ditë për 56 ditë.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by