Surgical 15/100 Toothbrush

0 Orders
#Pierre Fabre 021
In stock
400L

Description

Elgydium Surgical 15/100 Toothbrush 

Furça e dhëmbëve Elgydium Surgical 15/100 është një furçë dhëmbësh që është projektuar posaçërisht për një kthim gradual në larjen normale pas operacionit oral.Mund të përdoret si vazhdim i furçës së dhëmbëve Elgydium Clinic Post-Opeative 7/100, gjatë javës së dytë dhe të tretë pas operacionit.

Në dispozicion  në barnatore dhe farmaci.

E përshtatshme për adoleshentë dhe të rritur.

  • Mbajtësja: Dizajn ergonomik
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optomale
  • Fijet prej tinex,të rrumbullakëta 0.15 mm.

Efektive për:

  • Lezione orale
  • Gingiva sensitive

Përdorimi:

Mund të përdoret si vazhdim i furçës së dhëmbëve Elgydium Clinic Post-Opeative 7/100, gjatë javës së dytë dhe të tretë pas operacionit.Pas operacionit oral, përdorimi i një furçe dhëmbësh të rregullt, qoftë edhe e butë, mund të mos jetë e këshillueshme pasi rrezikon irritimin e mishit të dhëmbëve. Sidoqoftë, është thelbësore që pacientët të mbajnë higjienë të mirë të gojës për të shmangur ndërlikimet infektive.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Surgical 15/100 Toothbrush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by