Clinic Post-Operative 7/100 Toothbrush

0 Orders
#Pierre Fabre 020
In stock
400L

Description

Elgydium Clinic Post-Operative 7/100 Toothbrush 

Furça e dhëmbëve Elgydium Clinic Post-Operative 7/100, ka fijet më të mira në tregun e furçave të dhëmbëve.Fijet e saj ultra-të buta kanë diametër 0,065 mm, butësisht masazhoni mishrat e dhëmbëve dhe mund të përdoret menjëherë një  javë pas operacionit.

Në dispozicion  në barnatore dhe farmaci.

E përshtatshme për adoleshentë dhe të rritur.

  • Mbajtësja: Dizajn ergonomik
  • Kapuçi mbrojtës: Higjenë optomale
  • Fijet prej tinex,të rrumbullakëta 0.065 mm.

Efektive për:

  • Lezione orale
  • Gingiva sensitive

Përdorimi:
Elgydium Clinic Post-Operative 7/100 mund të përdoret menjëherë një  javë pas operacionit.Pas operacionit oral, përdorimi i një furçe dhëmbësh të rregullt, qoftë edhe e butë, mund të mos jetë e këshillueshme pasi rrezikon irritimin e mishit të dhëmbëve. Sidoqoftë, është thelbësore që pacientët të mbajnë higjienë të mirë të gojës për të shmangur ndërlikimet infektive.

Brand

Elgydium

Additional information

Laboratori

Pierre Fabre

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clinic Post-Operative 7/100 Toothbrush”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by