COLESTVIN 500mg / tab

0 Orders
#Erbenobili 007
In stock
2,496L

Description

COLESTVIN – Shtesë ushqimore me bazë ekstraktesh bimore, e cila shërben për të:

  • Rregulluar metabolizmin e kolesterolit
  • Mbështetur metabolizmin e krejt lipideve
  • Favorizuar funksionet fiziologjike të mëlçisë

Shtesa ushqimore me bazë ekstrakte bimore të Karcofit dhe Gugulit favorizon metabolizmin e yndyrnave, me Tarassco dhe Cardo mariano për të mbajtur funksionet pastruese të organizmit. Prezenca e Monacolina K e orizit të kuq kontribuon në mbajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.

Kundërindikohet: gjatë shtatzënisë dhe laktacionit dhe në rastet e terapisë me medikamente hipolipidemike

Mënyra e përdorimit: 4 tableta në ditë, 2 pas drekës dhe 2 pas darkës, të shoqëruara me lëngje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COLESTVIN 500mg / tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by