Colisen drops

0 Orders
#Syrio 001
In stock
1,200L

Description

Colisen drops

30 ml

Shtesë ushqimore bazuar në bime si Pasiflora, Finoku dhe Anise për lëvizshmëri të rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave tek bebet dhe fëmijët.

Kamomili kontribuon në funksionimin e rregullt të sistemit tretës.

Bliri ndihmon në relaksim.

Vitamina B6 për funksionimin normal të sistemit imunitar.

Përbërësit aktivë:

Doza për 60 pika:

Kamomil 60 mg; Pasiflora 60 mg; Koper 60 mg; Vitamina B6 60 mg.

Mënyra e përdorimit:

Këshillohen 20 pika (rreth 1 ml) deri 3 herë në ditë.

Mund të shoqërohet me ujë ose qumësht.

Të ruhet në temperaturë ambienti (15-25°C)

* Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Përbërësit e tjerë:

Fruttosio, acqua, Camomilla e.s. (Matricaria camomilla, fiori, maltodestrine) tit 0,3% apigenina, Passiflora e.s. (Passiflora incarnata L., erba, maltodestrine) tit. 3,5% vitexina, Tiglio e.s. (Tilia platyphyllos Scop., fiori, maltodestrine) tit 1% rutina, Finocchio es (Foeniculum vulg. Mill., frutti, maltodestrine) tit 0,05% olio essenziale, Anice verde e.s. (Pimpinella anisum L., frutto, maltodestrine), acidificante: acido citrico, vitamina B6 (Cloridrato di piridossina).

Brand

Syrio

Additional information

Grup-mosha

,

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colisen drops”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by