COLONVIN solucion oral

0 Orders
#Erbenobili 006
In stock
2,574L

Description

COLONVIN – Shtesë ushqimore me bazë ekstrakte bimore e cila shërben për të:

  • Reduktuar acarimin e zorrës së trashë
  • E dobishme në rastet e kolitit
  • Kontrollon problemet  gastrointenstinale
  • Mbron mukozën e zorrëve

Kombinime bimore të afta që të favorizojnë dhe të mbështesin proceset fiziologjike të aparatit tretës. Colonvin rivesh mukozën e aparatit tretës me një shtresë viskoze-mbrojtëse që zbut të gjitha irritimet e çfarëdolloj natyre (mekanike , termike, kimike) në lidhje me pjesën zbritëse të zorrës së trashë.

Mënyra e përdorimit: Ne rekomandojmë 3g produkt e barabartë me 1 luge çaji, dy herë në ditë (në mëngjes dhe në mbrëmje), e cila duhet marrë më mirë pas ngrënies me pak ujë të ngrohtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COLONVIN solucion oral”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by