Compressor Nebuliser

0 Orders
#Zano 001
In stock
7,000L

Description

Zano Inspire Compressor Nebuliser

Nebulizator – Aparat për terapi aerosolike

Zano Inspire është një nebulizator, kompresor i zhvilluar për të siguruar një terapi efikase me aerosol me ilaçe për trajtimin e astmës, alergjive dhe çrregullimeve të tjera të frymëmarrjes.

I qetë
Zano Inspire është krijuar për të qenë një pajisje miqësore për fëmijët, me karakteristika që ndihmojnë prindërit dhe fëmijët të lehtësohen shpejt simptomat. Niveli i zhurmës 55 db mund të jetë i barabartë me një bisedë në nivelin e zhurmës në shtëpi, kështu që fëmijët e vegjël nuk do të tremben.

Kompakt
Zano Inspire mund të mbahet në njërën dorë dhe peshon më pak se 200 gram. Zano vjen me një kuti transporti të përshtatshme, e cila është jashtëzakonisht e lehtë dhe komode për ta mbajtur në çdo kohë kur udhëtoni dhe për ta ruajtur.

Efektiv
ZANO Inspire gjeneron grimca me një madhësi mesatare 3.8 μm MMAD, e cila siguron disponim të barabartë të ilaçit aerosol në çdo pjesë të mushkërive gjatë gjithë procesit të nebulizimit.

Ekonomike
Vëllimi i mbetur është vëllimi i ilaçit që mbetet në dhomën medicinale pas trajtimit me nebulizator dhe nuk mund të përdoret. Për shkak të dizajnit të kupës medicinale, Zano Inspire ka vëllim të mbetur më pak se 0.8 ml, duke lejuar shpërndarjen efikase të dozës më të lartë të ilaçit me humbje më të vogël.

* Për fëmijë dhe të rritur.

Brand

Zano

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Compressor Nebuliser”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by