CONNETTIVINA PLUS*10GARZE10x10

0 Orders
#
In stock
1,046L

Description

CONNETTIVINA PLUS*10GARZE10x10
Garzë të ngopura Connettivina Plus përmbajnë dy përbërës aktivë : kripë natriumi acid hialuronik dhe sulfadiazinë argjendi , dhe i përkasin një klase të ilaçeve të quajtura cikatrizues dhe dezinfektues .

Acidi hialuronik është një substancë e prodhuar në mënyrë natyrale nga trupi ynë, i aftë të stimulojë formimin e kolagjenit dhe indit lidhës , të rritjes së elasticitetit të indeve dhe të garantojë hidratimin optimal të lëkurës . Furnizimi lokal i acidit hialuronik përcakton përshpejtimin e procesit të shërimit të plagëve .

Sulfadiazine argentica është një përbërës aktiv që i përket familjes së antibiotikëve sulfonamide , është në gjendje të bllokojë mekanizmat e replikimit bakterial dhe kështu të kundërveprojë me formimin e infeksioneve.

Gaza të ngopura të Connettivina Plus tregohen për parandalimin dhe trajtimin lokal (aktual) të plagëve të shërueshme të vështira ( plagë ), lezione që zakonisht formohen në gjymtyrët e poshtme për shkak të çrregullimeve të qarkullimit të gjakut (ulcerat varikoze) dhe djegieve .

Falë veprimit plotësues të dy përbërësve aktiv, Connettivina Plus parandalon përsëritjen e infeksionit (infeksionin sekondar) dhe promovon shërimin e lezioneve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONNETTIVINA PLUS*10GARZE10x10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by