Contour Plus – Fisha për matjen e sheqerit në gjak

0 Orders
#Ascencia 001
In stock
2,500L

Description

Contour Plus – Fisha për matjen e sheqerit në gjak

Fisha matëse Contour Plus ofrojnë

  • Rezultate shumë të sakta dhe në përqendrime shumë të ulëta të sheqerit në gjak – ku bëhet kritike rëndësia e matjeve të sakta
  • Nuk ndikohet nga shumë substanca të zakonshme interferuese*
  • Korigjim automatik i hematokritit dhe një algoritëm që ofron saktësi të lartë në hematokrit që varion nga 0% në 70%
  • Teknologjia Sip-in®  që ndihmon në marrjen e sasisë së saktë të gjakut që në provën e parë.
  • Teknologjia Second-Chance® Sampling shtimin e një sasie tjetër gjaku kur mostra e parë nuk është e mjaftueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Contour Plus – Fisha për matjen e sheqerit në gjak”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by