Couscous

0 Orders
#
In stock
350L

Description

Couscous

220g

Për të rritur disponueshmërinë e acideve yndyrore esenciale ne rekomandojmë forcimin me 2 lugë çaji vaj zvjerdhës. Kur futni ushqime të ngurta filloni me disa lugë dhe rrisni sasinë ngadalë sipas nevojave të foshnjës tuaj. Ushqimi i papërdorur mund të mbahet në kavanoz të mbyllur në frigorifer për dy ditë.

Brand

Holle

Holle bën ushqim organik për fëmijë në cilësinë e Demeter. Kompania u themelua në vitin 1933 dhe ka refuzuar pa kompromis përpunimin kimik dhe konservuesit që në fillim. Këtë vit ne festojmë 80 vjetorin tonë. Mësoni më shumë për historinë e kompanisë sonë dhe festimet tona këtu. Gama e produkteve përfshin qumështin e foshnjës dhe formulën e foshnjave, qullën e foshnjës dhe një gamë të plotë të kavanozëve. Vaji i heqjes së foshnjës, çajrat dhe ushqimet përfundojnë ofertën tonë gjithëpërfshirëse.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by