Coverderm Classic

0 Orders
#
In stock
3,250L

Description

Coverderm Classic

15ml

Grimi i Coverderm Classic është kozmetika e vetme që mbulon në mënyrë perfekte dhe natyrshëm njollë të rënda të tilla si: vitiligo, hemangioma, venat me variçe, psoriaza, iktioza, plagët, djegiet, shenjat e errëta, mavijosjet, skuqjet intensive dhe tatuazhet. Papërsosmëritë serioze të lëkurës mund të shkaktojnë melankoli dhe mungesë të vetëbesimit.
Coverderm Classic është zgjidhja ideale që sjell lumturi: një make-up jashtëzakonisht elastik dhe i papërshkueshëm nga uji, i cili ofron mbulim natyral dhe zgjat 24 orë!

Në shumicën e rasteve aplikimi i një hije të vetme është i mjaftueshëm për mbulim të përsosur. Në varësi të ashpërsisë së secilës gjendje, mund t’ju duhet së pari të neutralizoni intensitetin e njollës me një nuancë tjetër para se të aplikoni atë që i përshtatet lëkurës tuaj.

Brand

Coverderm

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by