Cream Corpo Interno Cosce E Braccia

0 Orders
#
In stock
3,900L

Description

Cream Corpo Interno Cosce E Braccia

200ml

Trajtim specifik për zonat më të prirura për lëkundje të lëkurës, të tilla si kofshët dhe krahët e brendshëm.

Ky krem, i pasuruar me Alga Guam, Afrikane Kigelia dhe Nannochloropsis oculata, i aplikuar në lëkurë kryen një veprim me një efekt drejtues të perceptueshëm dhe të menjëhershëm dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ. Fikson, kompaktëson dhe elasticizon lëkurën.

Përmirëson pamjen estetike të kofshëve dhe krahëve.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by