Cream Gel Freddo Professionale

0 Orders
#
In stock
5,070L

Description

Cream Gel Freddo Professionale

500ml

TRAJTIM 24HR ANTI CELULIT: Ky xhel krem i celulitit i mbushur me mentol intensifikon dhe zgjat trajtimin e celulitit nga trupi juaj për 24 orë të plota. Mbartësi i celulitit GUAM për këmbët përdor alga deti Guam, ushqyes ekstrakte detare dhe bimore dhe vajra esenciale natyrore të limonit dhe dredhkës për të hequr qafe celulitin në këmbë, kofshë, vithe dhe vithe.
Heqja e celulitit me efekt të shtrëngimit të lëkurës: Një përzierje unike e algave të detit GUAM dhe lëkurës së lirshme të firmave të argjilës Detare përmirëson elasticitetin dhe tonin e saj dhe rikthen butësinë e saj natyrore. Algat e Guamit janë të pasura me minerale të vërtetuara klinikisht se rivendosin, rinojnë lëkurën dhe luftojnë shfaqjen e celulitit, duke e bërë atë një krem të shkëlqyeshëm për shtrëngimin e lëkurës.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by