Cream Push Up

0 Orders
#
In stock
6,500L

Description

Cream Push Up

Kremi i gjirit me “shtytje” – dhe efekti i volumit është një trajtim që synon të japë vëllim dhe qëndrueshmëri të gjirit. Ky krem përmban një përbërës aktiv ekskluziv GEZHIMU, një kombinim të ekstrakteve bimore (alga të kuqe, Gelidium sesquipedale, “Zhi Mu” -Wurzel dhe Sorghum Sorghum bicolor), i cili është në gjendje të stimulojë një proces natyror të grumbullimit të lipideve në qelizat dhjamore indeve dhe kështu për të nxitur rritjen e vazhdueshme në gjoks. Gjoksi duket më i plotë, më i fortë dhe më i tonifikuar.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by