Crema Corpo Caldo Freddo Rimodellante

0 Orders
#
In stock
4,400L

Description

Crema Corpo Caldo Freddo Rimodellante

200ml

Një formulë e butë, pa shpëlarje, me alga deti Guam dhe përbërës aktivë natyralë specifikë, e cila zvogëlon njollat e lëkurës të shkaktuara nga ënjtja dhe mbajtja e ujit, duke promovuar mikroqarkullimin e lëkurës për këmbët e thata dhe të formësuara. Prania e përbërësve aktivë antioksidues që luftojnë radikalet e lira i jep lëkurës një pamje më të re dhe më vitale.

Gjatë dhe menjëherë pas aplikimit do të ndjeni një ndjesi të këndshme freskie që do t’i japë vendin, pas disa minutash, një ndjesie të nxehtësisë që mund të zgjasë për disa orë në varësi të ndjeshmërisë subjektive të lëkurës.

Brand

Guam

Kompania Guam është një nga kompanitë e para italiane që vendosi veten në treg për prodhimin e trajtimeve efektive kundër celulitit dhe dhjamit të lëkurës. Sekreti është përdorimi i algave të detit Guam, tipik për rajonin francez të Britanisë dhe në veçanti të qytetit të Brest. Ështëpikërisht në këtë qytet të vogël që kompania ende mbledh algat detare nga oqeani dhe i punon ato sipas metodave tradicionale duke respektuar karakteristikat kryesore dhe potencialin e algave Guam. Kalciumi, kaliumi, jodi, hekuri, vitamina A, vitamina B, vitamina C, janë vetëm disa nga substancat e pranishme në algat e detit Guam që i japin asaj një forcë të fortë drenuese. Produktet Guam janë bërë një pikë referimi për të gjitha gratë që duan të përmirësojnë pamjen e tyre fizike. Brenda katalogut Guam ka produkte të shumta për trajtime të ndryshme: anti-celulit, drenues, hollues, volumizues, trajtues ristrukturimi të flokëve, trajtime për kofshë dhe këmbë. Risia e fundit në shtëpinë e Guam është paraqitur nga linja e diellit për një ngjyrosje perfekte që mbron lëkurën nga dëmtimet nga rrezet e diellit.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by