Creme SPF 50+

0 Orders
#
In stock
2,900L

Description

Creme SPF 50+

50ml

Mbrojtje shumë e lartë e diellit për lëkurën e thatë të ndjeshme në fytyrë. Cilësi e pasur dhe hidratuese për të ushqyer lëkurën. Mbrojtje jashtëzakonisht e gjerë me spektër të gjerë UVB-UVA.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by