Crescina HFSC 200 Complete Treatment Woman

0 Orders
#
In stock
9,960L

Description

Crescina HFSC 200 Complete Treatment Woman, është një trajtim kozmetik për femra, i kompletuar pasi janë të kombinuara ampulat kundër rënies së flokut dhe të ri-rritjes në një kuti të vetme.

Crescina HFSC është formuluar me dozime specifike për faza të ndryshme të hollimit të flokut:

 

 

– Dozimi 200 për fazat fillestare

– Dozimi 500 për fazat e mesme

– Dozimi 1300 për fazat e avancuara

 

Udhëzime në përdorim: Të përdoret për 5 ditë rradhazi dhe të bëhet 2 ditë pushim.

Rekomandohet të përdoret për një periudhë minimale 2 muaj dhe maksimale 4 muaj.

Efektive në 100% të subjekteve të testuara, me 9 patenta: Zvicër, USA, Europë.

Kuti x 20 ampula

Brand

Crescina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crescina HFSC 200 Complete Treatment Woman”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by