Crescina HFSC 100% 500 Man

0 Orders
#
In stock
16,130L

Description

Crescina HFSC 100% 500 Man, nuk është thjesht një produkt  kundër rënies së flokut, por është formuluar të ndihmojë në parandalimin dhe trajtimin e hollimit të flokut nga shkaqe fiziologjike, kur sasia dhe cilësia e tyre gradualisht fillon të ulet per shkak të ndërprerjes së aktivitetit folikular të flokut. Formula Crescina stimulon rritjen natyrale të flokëve duke vepruar në folikujt e flokut, në ato që janë akoma aktive ose pjesërisht joaktive.

Crescina HFSC është formuluar me dozime specifike për faza të ndryshme të hollimit të flokut:

 

 

– Dozimi 200 për fazat fillestare

– Dozimi 500 për fazat e mesme

– Dozimi 1300 për fazat e avancuara

 

 

Udhëzime në përdorim: Të përdoret për 5 ditë rradhazi dhe të bëhet 2 ditë pushim.

Rekomandohet të përdoret për një periudhë minimale 2 muaj dhe maksimale 4 muaj. 

Efektive në 100% të subjekteve të testuara, me 9 patenta: Zvicër, USA, Europë.

Kuti x 20 ampula

Brand

Crescina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crescina HFSC 100% 500 Man”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by