Çrregullimet e të nxënit: vështirësitë në lexim, shkrim dhe shprehitë matematikore

0 Orders
#Libra 017
In stock

Description

Çrregullimet e të nxënit: vështirësitë në lexim, shkrim dhe shprehitë matematikore

Author: Garuli, Lorela

ISBN: 9789928075567

Pages: 330

Published: 31.12.2018

Language: Albanian

Genre: Education

Format: 23

Additional information

Kategoria

Edukim, Librari

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çrregullimet e të nxënit: vështirësitë në lexim, shkrim dhe shprehitë matematikore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by