Curaprox Black Is White Set Pastë + Furçë 5460

5 Orders
#Curaprox 014
In stock
3,150L

Description

Curaprox Black Is White Set Pastë + Furçë 5460

Pastë me përmbajtje karboni aktiv me veprim zbardhues.

Fuqia zbardhuese e karbonit aktiv, përforcohet edhe me veprimin e një filtri blu dhe hidroksilapatitit të cilët ndihmojnë në rimineralizimin, reduktimin e zverdhjes së dhëmbit dhe ndjesi freskie.

Formulim pa SLS, pa trichlosan dhe me shije limoni.

Përbërës:

Karbon aktiv

Fluor

Sistemin enzimatik të laktoperoksidazës

hidroksilapatite 15000ppm: veprim rimineralizues .

Filter blu me veprim freskues.

Mënyra e përdorimit:

Përdoret 2-3 herë në ditë, për 2 muaj.

Këshillohet përdorimi i pastës Black is White / White is Black me furcën e dhëmbëve Curaprox 5460, e cila vepron në mënyrë delikate mbi smalt, duke zhdukur njollat.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Black Is White Set Pastë + Furçë 5460”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by