Curaprox Cps11 6X Scov Reg Ve

0 Orders
#Curaprox 052
In stock
1,100L

Description

Curaprox Cps11 6X Scov Reg Ve

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Cps11 6X Scov Reg Ve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by