Curaprox Cps12+ Uhs 451 Scov Reg Blu

0 Orders
#Curaprox 053
In stock
1,100L

Description

Curaprox Cps12+ Uhs 451 Scov Reg Blu

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Cps12+ Uhs 451 Scov Reg Blu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by