Curaprox Cps14Z Scov Reg Ara Cil

0 Orders
#Curaprox 054
In stock
1,090L

Description

Curaprox Cps14Z Scov Reg Ara Cil

Furce Nderdhembore

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Cps14Z Scov Reg Ara Cil”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by