Curaprox Cs1009 Single

0 Orders
#Curaprox 006
In stock
650L

Description

Curaprox Cs1009 Single

Nuk ka mënyrë më të mirë për të larë dhëmbët: secilin më vete për të pastruar edhe vijën e gengivave plotësisht si dhe vetë gengivat.

Jiri Sedelmayer zhvilloi teknikën pastruese solo dhe CURAPROX projektoi furcën single e cila është e duhura për këtë lloj pastrimi.

Jo vetëm që ka fije CUREN® por edhe një kokë cilindrike ose konike.

Pse është e rëndësishme kjo?

Furçadhe koka e tillë janë dizenjuar në mënyrë të tillë që fijet të përshtaten me anatominë e vijës së gengivave plotësisht.

CS single rekomandohet gjithashtu edhe për njerëzit që mbajnë tela dhe implante – apo thjesht për kënaqësine e të pastrimit perfekt të dhembëve,rezultate thjesht të jashtëzakonshme.

Brand

curaprox

Additional information

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Cs1009 Single”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

Open chat
Powered by