Curaprox Curakid Ck4260

0 Orders
#Curaprox 026
In stock
630L

Description

Curaprox Curakid Ck4260

Më në fund fëmijët e vegjël dhe bebat mund te gëzohen duke pasur dhëmbe të pastër sapo dhëmbët e parë dalin.

Duke përdorur fijet CUREN® më të vegjëlve u sigurohet një eksperiencë pastruese delikate dhe efikase pa dëmtuar mukozën orale.

Kjo furcë është projektuar në bashkëpunim me Prof. Dr. med. dent. Adrian Lussi dhe Dr. med. dent. Nadia-Marina Kellerhoff  në Universitetin e Bernës.

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

,

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Curakid Ck4260”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by