Curaprox Enzycal 1450 Ppm 75ml

0 Orders
#Curaprox 002
In stock
910L

Description

Curaprox Enzycal 1450 Ppm 75ml

Curaprox Enzycal përmban një sistem enzimatik (laktoperoksidazën), i cili përforcon mekanizmin antibakterial dhe mbrojtës të pështymës së gojës. Aminoglukosidaza nuk lejon formimin e pllakës bakteriale dhe konverton poliglukanet në glukozë;

Glukoseoksidaza lufton ngarkesën bakteriale konverton glukozën në glukonat + H2O2;

Laktoperoksidaza H2O2 vepron me hypothiocyonate, duke krijuar një substancë antibakteriale që gjëndet në pështymë.

Bllokon rritjen bakteriale dhe vendos në ekuilibër florën normal e të gojës.

-1450 ppm fluor natriumi

-nuk shfaq veprim gërryes

-mbi 6 vjec

-Kundër pllakës bakteriale, anti karies

-pa shpërlarje

-RDA 60

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Enzycal 1450 Ppm 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by