Curaprox Enzycal 950 Ppm Toothpaste *75ml

0 Orders
#Curaprox 003
In stock
910L

Description

Curaprox Enzycal 950 Ppm Toothpaste *75ml

Curaprox Enzycal përmban një sistem enzimatik ( laktoperoksidazën), i cili përforcon mekanizmin antibakterial dhe mbrojtës të pështymës së gojës.

Enzima 1

AMINOGLUKOKSIDAZA

Nuk lejon formimin e pllakës bakteriale.

Konverton poliglukanet në glukozë.

Enzima 2

GLUKOSEOKSIDAZA

Lufton ngarkesën bakteriale.

Konverton glukozën në glukonat +H2O2

Enzima 3

LAKTOPEROKSIDAZA

H2O2 vepron me hypothiocyonate, duke krijuar një substancë antibakteriale që gjëndet në pështymë.

Bllokon rritjen bakteriale dhe vendos në ekuilibër florën normale të gojës.

-Pa SLS

-950 ppm fluor natriumi

-nuk shfaq veprim gërryes

-për të gjithë familjen

-Kundër pllakës bakteriale, anti karies

-pa shpërlarje

-RDA 30

Brand

curaprox

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Enzycal 950 Ppm Toothpaste *75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by