Curaprox Enzycal Zero Ppm Toothpaste *75ml

0 Orders
#Curaprox 001
In stock
910L

Description

Curaprox Enzycal Zero Ppm Toothpaste *75ml

Curaprox Enzycal përmban një sistem enzimatik ( laktoperoksidazën), i cili përforcon mekanizmin antibakterial dhe mbrojtës të pështymës së gojës.

Enzima 1 AMINOGLUKOKSIDAZA Nuk lejon formimin e pllakës bakteriale.

Konverton poliglukanet në glukozë.

Enzima 2 GLUKOSEOKSIDAZA Lufton ngarkesën bakteriale.

Konverton glukozën në glukonat +H2O2.

Enzima 3 LAKTOPEROKSIDAZA H2O2 vepron me hypothiocyonate, duke krijuar një substancë antibakteriale që gjëndet në pështymë.

Bllokon rritjen bakteriale dhe vendos në ekuilibër florën normale të gojës.

-Pa SLS

-Pa fluor

-Pa vajra menteje

-Ideal për trajtimet homeopatike

-RDA 60

REKOMANDOHET: PËRDORIMI I PASTAVE ENZYCAL DHE FURCAT CURAPROX CS 5460

Brand

curaprox

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Enzycal Zero Ppm Toothpaste *75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by