Curaprox Prime Plus Cps06 Scov Prime Tu

0 Orders
#Curaprox 048
In stock
1,100L

Description

Curaprox Prime Plus Cps06 Scov Prime Tu

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

Të mos pastrosh këtë zonë është më risk të lartë për shëndetin.

Vetëm filli dentar ofron ndihmë të limituar për arsye anatomike.

Për të plotësuar pastrimin dhe për ta bërë më efikas nevojiten furçat ndërdhëmbore.

Edhe hapësirat më të vogla ndërdhëmbore trajtohen pa rrezik dëmtimi – falë CURAL®, telit kirurgjikal ultra të hollë dhe super të fortë i cili e bën pastrimin efikas me një lëvizje te vetme.

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Prime Plus Cps06 Scov Prime Tu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by