Curaprox Prime Plus Cps08 Scov Prime Rosa

0 Orders
#Curaprox 050
In stock
1,100L

Description

Curaprox Prime Plus Cps08 Scov Prime Rosa

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Prime Plus Cps08 Scov Prime Rosa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by