Curaprox Prime Plus Handy CPS08+UHS409

0 Orders
#Curaprox 015
In stock
1,100L

Description

Curaprox Prime Plus Handy CPS08+UHS409

Jane furca nderdhembore me gjatesi 0.8mm dhe qe sherben per parandalimin efektiv te kariesit ne pjesen anesore te dhembit gengivitit dhe periodontitit.

Me permbajtje te telit kirurgjikal CURAL pastrimi behet me efikas.

MENYRA E PERDORIMIT: Pastrimi i hapsirave midis dhembeve behet duke e levizur furcen nga brenda jashte.

Brand

curaprox

Additional information

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Prime Plus Handy CPS08+UHS409”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by