Curaprox Regular Cps15 Plus Scov Nero

0 Orders
#Curaprox 055
In stock
1,100L

Description

Curaprox Regular Cps15 Plus Scov Reg Nero

Furce Nderdhembore

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Regular Cps15 Plus Scov Nero”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by