Curaprox Regular Cps18 Scov Viola

0 Orders
#Curaprox 056
In stock
1,100L

Description

Curaprox Regular Cps18 Scov Viola

Furce Nderdhembore

Hapësirat ndërdhëmbore përbëjnë 30% të sipërfaqes që duhet pastruar.

Në këtë përqindje duhet shtuar edhe vija ndarëse mes gengivës dhe dhëmbit.

 

Brand

curaprox

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curaprox Regular Cps18 Scov Viola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by