Curasept ADS 020 Col Astringent Chlorexidine+Hamamelis 200ml

0 Orders
#Curasept 050
In stock
1,150L

Description

Curasept ADS 020 Col Astringent Chlorexidine+Hamamelis 200ml

PA ALCOOL

Kolutor specifik per te mbajtur gengivat ne gjendje normale dhe te qete, mbi te gjitha ne raste skuqje apo tendence gjakosjeje.

Gengiva delikate dhe qe gjakosen shpejt.

Edema dhe frysrje te mukozes se gengivave.

Gengivit kronik ose akut me dhimbje dhe gjakosje .

Irritime te gjuhes.

Irritime nga ushqime te forta,pikante ose te ngrohta.

Menyra e perdorimit:  Shpelahet goja per 60 sekonda me 10ml solucion te pa holluar.

Keshillohet mos te konsumohen lengje ose ushqime per 30 min pas aplikimit te kolutorit.

Aplikimi duhet vazhduar per 30 dite dhe mund te keshilloheni me dentistin tuaj ne rast se trajtimi duhet zgjatur.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS 020 Col Astringent Chlorexidine+Hamamelis 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by