Curasept ADS 220 Collutor 0,20+Gel

0 Orders
#Curasept 034
In stock
1,150L

Description

Curasept ADS 220 Collutor 0,20+Gel

Trajtim Intensiv Klorheksidinë 0.20 %.

Trajtim intensiv pa alkol.

I indikuar veçanërisht për mbajtësit e protezave, implanteve, aprateve ortodontike.

Ideal përpara dhe pas një trajtimi oral, për të mbrojtur gengivat.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS 220 Collutor 0,20+Gel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by