Curasept ADS 712 Dentif 0,12 75ml

0 Orders
#Curasept 004
In stock
840L

Description

Curasept ADS 712 Dentif 0,12 75ml

Shumë pasta dhëmbësh në treg jo vetëm që shkaktojnë gërryerje të dhëmbit dhe irritojnë mukozën por gjithashtu shkaktojnë ulçeracione të kavitetit oral.

CURASEPT ADS® 712 Pastë – xhel dhëmbesh Klorheksidinë Diglukonat 0.12 %  Trajtim i zgjatur.

Agjentë antibakterialë dhe anti-pllakë.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS 712 Dentif 0,12 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by