Curasept ADS 720 Dentif 0,20 Chlorexidine Astringente 75ml

0 Orders
#Curasept 012
In stock
840L

Description

Curasept ADS 720 Dentif 0,20 Chlorexidine Astringente 75ml

Paste specifike me ekstrakte Hamamelis, per te mbajtur gingivat ne gjendje normale dhe te qete.

Mbi te gjitha ne rast skuqje apo tendence gjakosje.

Ka dhe veprim kunder vendosjes se pllakes baketriale si rezultat i pranise se klorheksidines 0.2%.

Indikohet ne rastet kur kemi: Gingiva delikate dhe qe gjakosen shpejt.

Edema dhe fryrje te mukozes se gingivave.

Gingivit kronik ose akut me dhimbje dhe gjakosje.

Irritime te gjuhes.

Irritime nga ushqime te forta,pikante ose te ngrohta.

Menyra e perdorimit: Keshillohet te perdoret si nje paste e zakonshme 2 here ne dite per 2 muaj.

Shoqerohet me kolutorin adstringjent Curasept dhe furçen Curaprox.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS 720 Dentif 0,20 Chlorexidine Astringente 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by