Curasept ADS 720 Dentif 0,20 Chlorexidine + Colostro 75ml

0 Orders
#Curasept 013
In stock
840L

Description

Curasept ADS 720 Dentif 0,20 Chlorexidine + Colostro 75ml

Pasta Curasept ADS 020 indikohet ne trajtimin e infeksioneve dhe inflamacioneve te mukozes orale.

Permban Colostro (kulloshter).

Keshillohet perdorimi ne: Persona me sistem imunitar te dobet.

Sindromen e gojes se thate.

Persona qe perdorin medikamente, duhan etj.

Rast mungese vitaminash.

Dobesi fizike si rezultat i gjendjeve gripale ose infeksioneve te ndryshme.

Persona qe i nenshtrohen kemioterapise ose radioterapise.

Siguron nje teresi enzimash dhe vitaminash qe garantojne nje ekuiliber ne mukozen orale.

Permban:

– Colostro purificato (kulloshter) ose sic quhet ndryshe qumeshti i pare, prodhohet nga gjendrat mamare pas lindjes.

-Permban faktore dhe enzima qe nxisin sistemin imunitar duke mbrojtur keshtu kavitetin oral nga infeksionet ose lezionet.

– PVP-VA polimer i cili formon nje film mbrojtes ne mukozen orale duke i mbrojtur gingivat nga irritimet ose vendosja e pllakes bakteriale.

– Klorheksidine 0.2% me veprim antiseptik dhe anti-pllake.

Perdorimi: Keshillohet perdorimi 2 here ne dite si nje paste e zakonshme.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS 720 Dentif 0,20 Chlorexidine + Colostro 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by