Curasept ADS Collutor 0,12+Gel

0 Orders
#Curasept 006
In stock
1,150L

Description

Curasept ADS Collutor 0,12+Gel

Fale klorheksidinë diglukonatit të përqëndruar 0.12 % është i përshtatshëm për të trajtuar gengivitin dhe periodontitin.

Përdoret veçanërisht pas trajtimit intensiv me ADS 220.

Për përdorim të përditshëm.

Antipllakë dhe remineralizues.

I përshtatshëm për të gjithë pacientët e prirur ndaj gengivitit dhe sëmundjeve periodontale.

Pëmirëson problemet e higjenes orale të përkeqësuar nga trajtimet ortodontike.

Additional information

Formulimi

,

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS Collutor 0,12+Gel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by