Curasept ADS220 Collutor Rigenerante 200ml

0 Orders
#Curasept 003
In stock
1,150L

Description

Curasept ADS220 Collutor Rigenerante 200ml

Kolutori Curasept ADS 020 indikohet ne proceset rigjeneruese te mukozes orale dhe gengivave.

Permban kloreksidine dhe acid hialuronik.

Keshillohet perdorimi: Ne ekstraksione te veshtira.

Implante.

Procedura te rigjenerimit te kockes.

Ne te gjitha rastet kur eshte i nevojshem normalizimi i demtimeve duke i dhene  sukses procedurave ortodontike me rezultate te kenaqshme per pacientin.

Curasept® ADS 020 Trattamento Rigenerante eshte nje formulim inovativ fale acidit hialuronik i cili krijon nje film mbrojtes mbi mukozen e gengivave duke hidratuar shtresen siperfaqesore dhe favorizuar procesin e rigjenerimit.

Ruan efekin antipllake deri ne 8-12 ore.

Menyra e perdorimit: Behet shpelarje per 1 minute.

Keshillohet te mos konsumohen lengje ose ushqime 30 minuta pas perdorimit te kolutorit.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS220 Collutor Rigenerante 200ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by