Curasept ADS720 Dentif. 0,20 Chlorexidine Rigenerante 75ml

0 Orders
#Curasept 002
In stock
840L

Description

Curasept ADS720 Dentif. 0,20 Chlorexidine Rigenerante 75ml

Pasta Curasept ADS 020, indikohet ne proceset rigjeneruese te mukozes orale dhe gengivave.

Permban kloreksidine dhe acid hialuronik.

Keshillohet perdorimi: Ne ekstraksione te veshtira Implante Procedura te rigjenerimit te kockes.

Ne te gjitha rastet kur eshte i nevojshem normalizimi i demtimeve duke i dhene  sukses procedurave ortodontike me rezultate te kenaqshme per pacientin.

Curasept® ADS 020 Trattamento Rigenerante eshte nje formulim inovativ fale acidit hialuronik i cili krijon nje film mbrojtes mbi mukozen e gengivave duke hidratuar shtresen siperfaqesore dhe favorizuar procesin e rigjenerimit.

Ruan efekin antipllake deri ne 8-12 ore.

Menyra e perdorimit: Perdoret si nje paste e zakonshme 2 here ne dite.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept ADS720 Dentif. 0,20 Chlorexidine Rigenerante 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by