Curasept Biosmalto AZ Urto- Dent Sens 50ml

0 Orders
#Curasept 019
In stock
1,100L

Description

Curasept Biosmalto AZ Urto- Dent Sens 50ml

Paste per trajtim intensiv te ndjeshmerise se dhembeve per te rritur.

Permbajtja:

-Fluor hidroksiapatiti

-Kompleksi BIO-ACTIVE

-Fluor 1450 ppm rimineralizues

-Acetat stronziumi  jep efektin desensibilizues

Indikohet per: – Paciente me ndjeshmeri te larte tek dhembet qe vjen si rezultat i demtimit te smaltit, paradontiteve ose nga receset e gingivave qe i shfaqin dentinat ndaj faktoreve te jashtem ambientale.

– Mbrojtjen e dhembeve nga kariesi.

– Rimineralizimin e dhembeve shkaktuar nga abrazionet.

– Reduktimin e ndjeshmerise se dhembeve pas trajtimeve ortodontike ose atyre zbardhuese.

Perdorimi:

Keshillohet perdorimi 2 here ne dite dhe duhet te vazhdohet edhe per 1 jave pas zhdukjes se simptomave.

Mund te mos shpelahet pas perdorimit.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Biosmalto AZ Urto- Dent Sens 50ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by