Curasept Biosmalto Denti Sensitivi- Collutor 300ml

0 Orders
#Curasept 021
In stock
950L

Description

Curasept Biosmalto Denti Sensitivi- Collutor 300ml

Shpelares goje per dhembe te ndjeshem per te rritur dhe femije mbi 7 vjeç.

Permbajtja:

-Fluor-hidroksiapatiti

-Kompleksi BIO-ACTIVE

-Fluor 1450 ppm – rimineralizues

-Acetat stronziumi – jep efektin desensibilizues.

Indikohet per:

– Paciente me dhembe te ndjeshem qe vjen si rezultat i demtimit te smaltit dhe dentinave.

– Mbrojtjen e dhembeve nga kariesi.

– Rimineralizimin e dhembeve.

– Reduktimin e ndjeshmerise se dhembeve pas trajtimeve ortodontike ose atyre zbardhuese.

Perdorimi:

Duhet te tundet para perdorimit.

Keshillohet perdorimi 2 here ne dite nga 15ml dhe behet shpelarje e gojes per 1 minute.

Pas perdorimit te kolutorit keshillohet qe per 30 minuta te mos konsumohet ushqim ose pije.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Biosmalto Denti Sensitivi- Collutor 300ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by