Curasept Biosmalto Mousse Prot Carie 50ml

0 Orders
#Curasept 024
In stock
1,100L

Description

Curasept Biosmalto Mousse Prot Carie 50ml 

Pasta-shkume eshte kryesisht e indikuar ne rastet e erozioneve acide nga ushqimet, reflukseve gastroezofagale, sindromes se gojes se thate, te cilat shkaktojne demineralizim te smaltit te dhembeve.

I pershtatshem edhe per personat qe mbajne aparate ortodontike, qe vuajne nga diabeti ose qe i jane nenshtruar kemioterapise.

Permbajtja:

-Fosfat Kalciumi Amorf + Fluor te cilat ndihmojne ne rimineralizimin e smaltit dhe dentinave.

-Karbonate te cilat rrisin tretshmerine dhe biodisponibilitetin e principit aktiv.

-Citratet e bejne kompleksin me biomimetik.

-Hilauronati i natriumit mbron gingivat.

Perdorimi:

Aplikohet 2 here ne dite me ndihmen e nje furce te bute ose me gisht ne zonen problematike.

Lihet te veproje per 2 minuta.

Me pas teprica e mbetur shperndahet por nuk shpelahet me uje.

Sugjerohet qe per rreth 30 minuta pas aplikimit te mos konsumohet dicka per te ngrene ose per te pire.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Biosmalto Mousse Prot Carie 50ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by