Curasept Gel Chlorexidine 0.5 % Tratt.Protett.Colostro

0 Orders
#Curasept 038
In stock
1,040L

Description

Curasept Gel Chlorexidine 0.5 % Tratt.Protett.Colostro

Xhel paradontal me klorheksidine 0.5% dhe Colostro.

Kundershton formimin e pllakes bakteriale dhe ndihmon procesin e rigjenerimit te mukozes orale ne persona me gingiva te ndjeshme ose me imunitet te ulet.

Prania e PVP-VA, formon nje film mbrojtes ne gingiva duke shfaqur nje veprim mekanik ne mbrojtjen e tyre.

Indikohet ne trajtimin e lezioneve ose plageve kirurgjikale orale, per persona me sistem imunitar te dobet ose per ata persona me gingiva te ndjeshme si rezultat i perdorimit te duhanit, medikamenteve, radioterapise ose kemioterapise.

 Perdorimi: Aplikohet ne zonen problematike dhe nuk shplahet.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gel Chlorexidine 0.5 % Tratt.Protett.Colostro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by