Curasept Gel Parodontale 1% 30ml

0 Orders
#Curasept 049
In stock
1,040L

Description

Curasept Gel Parodontale 1% 30ml

Trajtim lokal i gengivitit,periodontitit, peri-implantis dhe xhepave periodontalë.

Me përqëndrim 1% klorhexidines  siguron një veprim të lartë kundër pllakës bakteriale.

I indikuar për të lehtësuar irritimet në kurat odontoiatrike, në mbajtësit e protezave dhe aparateve ortodontike, në subjektet parodontopatikë dhe që kanë implante.

Kopolimeri PVP-VA i gjeneratës së fundit qëndron në vëndin ku aplikohet për 12 orë duke formuar një barrierë mbrojtëse në mishrat e dhëmbëve e cila mbron indin dhe lehtëson irritimet.

Brand

Curasept

Additional information

Formulimi
I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Curasept Gel Parodontale 1% 30ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by